Om oss

Vi er tidligere AgendaHMS og Brattøra BHT, nå Medco dinHMS Trøndelag, og er en del av dinHMS-gruppen,som er en landsdekkende bedriftshelsetjeneste. Medco dinHMS Trøndelag er entverrfaglig arbeidsmiljøekspert med høy kompetanse innenforbedriftshelsetjeneste og systematisk helse, miljø og sikkerhetsarbeid. Vijobber systematisk for å fremme kunnskapsbaserte kartlegginger og tilpasserunike behovsbaserte løsninger for bedriften.

I Medco dinHMS Trøndelag arbeider 30 fagpersoner med spisskompetanse innen HMS og bedriftshelsetjeneste (BHT). Medco dinHMS Trøndelag er Trøndelags største bedriftshelsetjeneste med kontorer i Trondheim, Verdal, Steinkjer, ved Norske Skog Skogn og Namsos.

Et godt HMS-arbeid lønner seg – og vi vet hva som skal til for at din bedriftlykkes med dette. Medco dinHMS Trøndelag tilbyr et vidt spekter avtjenester knyttet til bedriftshelsetjeneste og HMS -arbeid. Våre tjenester hari hovedsak et helsefremmende fokus for et helhetlig og systematiskHMS-arbeid.  Vi bidrar med en kunnskapsbasert faglig tilnærming ogsøker å være et bindeledd mellom kunnskap fra forskning og et praktiskorientert arbeidsliv i hverdagen.

Verdal

Hvem er vi?

Medco dinHMS Trøndelag jobber fram helhetlige løsninger, ofte tverrfaglig fundert dadet gir best resultat på lang sikt. Vårt team er i stadig utvikling og arbeider systematisk for å tilby de aller beste tjenestene for din bedrift. Vi har lang og bred erfaring, kombinert med relevante og forskningsbaserte metoder som kan bidra til din bedrifts videreutvikling og vekst.

I Verdal holder vi til i Johannes Bruns gt. 9

Kontakt oss

Våre ansatte

Janne Dahl

Bedriftsergoterapeut/HMS-rådgiver

Sigbjørn Eliasson

Bedriftsfysioterapeut/HMS-rådgiver

Tonje Kristine Augdal Bye

Bedriftsfysioterapeut/HMS-rådgiver

Kurt Kvenild

Bedriftslege

Kirsti Lien

Bedriftssykepleier/HMS-rådgiver

Aina Vareide Haug

Bedriftssykepleier/HMS-rådgiver

KontaktINFORMASJON

Her kan du komme
i kontakt med oss 😊

Ikon av person
Ikon av koffert
Ikon av konvolutt
Ikon av telefon
Er din bedrift eksisterende kunde?
Ikon av binders
Ikon av lokasjonspil
Ikon av snakkeboble
Eller
Ikon av telefon
02022
Takk, skjemaet ditt er sendt inn!
Det skjedde en feil!

Lokale kurs hos oss

Vi kan hjelpe deg med alt innen BHT

Våre tjenester