Om oss

Landsdekkende bedriftshelsetjeneste, på Jørpeland.
Vi gir Norge bedre arbeidshelse.

Sammen om å forebygge

Vi forenkler og effektiviserer ditt HMS-arbeid der du er!
Fra vårt kontor på Jørpeland tilbyr vi et bredt spekter av HMS-tjenester som for eksempel helsekontroller, risikovurderinger og alle typer HMS-rådgivning og bistand.

Bedriftshelsetjeneste

Ved vårt kontor i Ryfylke treffer du denne kjekke gjengen. Vårt personell er i tillegg reisende og kommer til deg. Alle våre lokasjoner tilbyr klinikk, lege, kurs og andre bedriftsorienterte helsetjenester.


HMS-rådgivningsmenneske - ledelse - system

Trenger du en samarbeidspartner som bistår øverste ledere, mellomledere og medarbeidere i arbeidsrelaterte spørsmål og kompetanseheving innenfor HMS arbeidet?

Våre kunder opplever at vi har kompetanse og stort engasjement i samarbeidet med dem. Vårt hovedfokus er forebyggende arbeid for å redusere skader og sykefravær, samt fremme trivsel på arbeidsplassen. Medco dinHMS avdeling Ryfylke har hatt en unik lokal kunnskap basert på tilstedeværelse siden 40- tallet. Vi fremstår som pålitelige og ønsker å fremme arbeidsglede, samt sunne og trygge arbeidsforhold. På bakgrunn av dette jobber vi for å møte kunden der han er, og å være løsningsorienterte.

Siv Therese Eie Fyljesvoll, nestleder Medco dinHMS Ryfylke


Bedriftshelsetjenester

Som medlem hos Medco dinHMS får man prioritert tilgang til våre leger og helsetjenester ved alle våre kontorer i Rogaland og Agder.

Vi hjelper deg med ergonomi både på kontoret, og hjemmekontorergonomisk rådgivning.

Fokus på forebyggende helse. Friske medarbeidere er virksomhetens viktigste ressurs. Ta forebyggende helse på alvor. Har du en vond rygg eller andre helseplager på din arbeidsstasjon? Ta kontakt med våre bedriftsfysioterapeuter, de kan gi deg råd i forhold til hvordan du best kan tilrettelegge for et godt fysisk arbeidsmiljø både på kontoret og på hjemmekontoret.

Vi tar deg i mot

Våre sykepleiere tar deg i mot og har full kontroll på alle bestillinger av alt fra legetimer til andre tjenester. Vi tar i mot deg når du kommer til oss og sørger for at alt blir som avtalt.

HMS-kurs: Arbeidsmiljø - ergonomi - førstehjelp - IK/mat og ledertrening

Delta på et av våre mange kurs med våre kompetente medarbeidere i kurslokale i nærheten av vårt kontor i Stålverksvegen på Jørpeland. Vi gjennomfører også kurs andre steder i landet og kjører virtuelle, instruktørledede kurs i Adobe Connect (mye bedre enn Teams). Du finner kursoversikt her.

Ryfylke

Lokasjon

Her finner du oss:
Stålverksvegen 75, 4100 Jørpeland

Direktenummer: 51 74 48 00
E-post: post@medco-dinhms.no

Vi er mye ute hos bedrifter, ring oss
gjerne direkte på mobil.


Åpningstider:
Mandag-fredag: 08.00 - 15.30

Velkommen!

Kontakt oss

Våre ansatte på Jørpeland

Rune Meldahl

Bedriftslege
Erfaren bedriftslege. Har gjennomført arbeidsmedisinsk veiledning. Petroleumslege, flylege, jernbanelege og sjømannslege. Spesialist i trygdesaker.

Mona Iren Haukalid

Bedriftssykepleier og Verneingeniør
Er utdannet sykepleier og HMS verneingeniør. Hun har lang erfaring fra arbeid i BHT, da hovedsakelig som bedriftssykepleier med arbeid som målrettet helseundersøkelse og vaksinering.

Trond Hagen

HMS veileder og Bedriftsfysioterapeut
Trond Hagen har 33 års erfaring fra arbeid i BHT som bedriftsfysioterapeut og HMS rådgiver innen feltene ergonomi, psykososialt arbeidsmiljø, konflikthåndtering (mekling), risikoanalyser og HMS-systemrevisjon.

Camilla Strand Eie

HMS-rådgiver
Camilla har lang erfaring innen samtaler, relasjonsbygging, veiledning og kartlegging. Hun er medisinsk sekretær og jobber med målrettet helseundersøkelser.

Siv Therese Eie Fyljesvoll

HMS-verneingeniør
Er utdannet sykepleier og HMS verneingeniør. Hun har lang erfaring fra arbeid i BHT, hovedsakelig som bedriftssykepleier. Hun jobber i tillegg som HMS rådgiver og verneingeniør.

KontaktINFORMASJON

Her kan du komme
i kontakt med oss 😊

Ikon av lokasjonspil
Stålverksvegen 75, 4100 Jørpeland
Ikon av person
Ikon av koffert
Ikon av konvolutt
Ikon av telefon
Er din bedrift eksisterende kunde?
Ikon av binders
Ikon av lokasjonspil
Ikon av snakkeboble
Eller
Ikon av telefon
02022
Takk, skjemaet ditt er sendt inn!
Det skjedde en feil!

Lokale kurs hos oss

Vi kan hjelpe deg med alt innen BHT

Våre tjenester