Personvernerklæring

For oss i Medco dinHMS er det viktig å følge gjeldende regler for håndtering av personopplysninger. Vi vil derfor informere deg om hvordan vi håndterer dine personopplysninger. Når du kommer i kontakt med oss i sammenheng med at du bestiller en tjeneste hos oss, kjøper noen av våre produkter/tjenester, eller setter deg opp på mottakerliste for nyhetsbrev, kommer vi til å behandle dine personopplysninger som vi har ansvar for. Videre kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine opplysninger, og hvilke rettigheter du har i forbindelse med dette.

Behandlingsansvarlig

Navn: Medco dinHMS
Kontaktperson: Pål Lillebø
E-post: pal.lillebo@medco-dinhms.no
Web adresse: medco-dinhms.no

Personvernombud

Navn: Bjørn Niklas Sjøstrøm
E-post: bjorn@blanchard.no

Dine rettigheter

Alle registrerte kunder har lovbestemte rettigheter knyttet til sine personopplysninger. Dette omfatter rett til informasjon, innsyn, retting, sletting, dataportabilitet og begrenset behandling. Slike forespørsler skal sendes til post@medco-dinhms.no.

Hvorfor behandler vi personopplysninger?

Vi samler inn og behandler personopplysninger for å kunne tilby besøkende på våre nettsider de tjenester og produkter de etterspør. Vi ønsker også å tilby bedre og mer relevant innhold til den enkelte kunde, samt skape gode og langvarige relasjoner til våre eksisterende kunder.

Når behandler vi dine personopplysninger?

Nedenfor finner du en liste over når, og hvordan vi behandler person opplysninger. Merk at all behandling er basert på samtykke.

Omfang

Denne Personvernerklæringen gjelder for all virksomhet hos Medco dinHMS, og omfatter alt arbeid og all virksomhet som utføres av oss i våre egne lokaler, andre sammenhenger og lokasjoner hvor vi representerer oss selv eller våre kunder. Personvernerklæringen omfatter også all interaksjon med kunder og samarbeidspartnere.

Opplysninger for kjøps- eller tjenesteavtale

For at vi skal kunne gjennomføre en kjøps- eller tjenesteavtale kommer vi til å behandle følgende opplysninger om deg.

  • Navn
  • Adresse, telefonnummer og e-post
  • Personnummer
  • Betalingsinformasjon og betalingshistorikk
  • Informasjon om din bestilling, som ordrenummer, produkt/tjeneste, leveranseadresse, faktura etc.

Denne informasjonen behøver vi for at vi skal kunne gjennomføre vår avtale med deg. Vi beholder informasjonen så lenge samarbeidet gjelder.

Opplysninger for markedsføring og kundeanalyse

Selskapet kommer i sammenheng med at du har mottatt et tilbud fra oss, eller kjøpt produkter eller tjenester av oss til å behandle følgende opplysninger om deg:

  • Navn
  • Adresse, telefonnummer og e-postadresse
  • Informasjon om din bestilling, ordrenummer, produkt, tjeneste og lignende.

Disse opplysningene kan bli brukt i forbindelse med markedsføring gjennom ulike digitale kanaler gjennom for eksempel nyhetsbrev.

Samtykke

For andre behandlinger enn de som er beskrevet her, kan selskapet be om ditt samtykke før behandlingen starter. Eksempel på dette kan være at vi ber deg delta i en kundeundersøkelse. I forkant av at du oppgir ytterligere informasjon i et slikt tilfelle kommer vi til å be om ditt samtykke.

Du har rett til når som helst å trekke tilbake samtykket, gjennom å kontakte oss.

Kontakt oss på post@medco-dinhms.no om du har spørsmål rundt behandling av dine personopplysninger, eller du ønsker å reservere deg mot elektronisk kommunikasjon fra oss.