Om oss

Medco dinHMS er Norges tredje største bedriftshelsetjeneste.
Den største i Norge som er eid og ledet nasjonalt.

2/3 av Medco dinHMS eies av ledende ansatte. Vi er ekstremt opptatt av godt arbeidsmiljø, god ledelse og det å ha det gøy på jobb.

Videre er vi opptatt av kvalitet i alt vi gjør og kompetanseutvikling for våre ansatte. Vi opplever svært lav turnover, og lar våre HMS-rådgivere blir godt kjent med kundene over tid. Det er vinn-vinn for både oss og kundene våre. Vi jobber også tverrfaglig, har bransjens beste leger og er under godkjenning som LIS3 utdanningsinstitusjon i arbeidsmedisin.

Vår visjon

Vi setter våre medarbeidere og kunder i fokus. Hos oss får du en personlig rådgiver som er din kontaktperson, både innen kurs og tjenester.

Sammen skaper vi arbeidsglede!

Ansatte Medco dinHMS


Vi er på jakt etter deg som brenner for å bidra til vår visjon om at vi sammen med våre kunder skaper arbeidsglede! Vi ønsker oss kollegaer med faglig tyngde som er omgjengelig og serviceinnstilt, utadvendt og hyggelig overfor både kollegaer og kunder.

Videre er vi opptatt av at samarbeidet internt skal bygge på gjensidig tillit, respekt og en god tone. Våre verdier som er engasjert, pålitelig, kompetent og løsningsorientert. Bør også være sentrale verdier hos våre nye kollegaer.

Hos oss får man utvikle seg innenfor det fagområdet man har interesse for, og alle våre drøyt 80 ansatte er med i sitt interessefelts faggruppe som strekker seg på tvers av våre lokasjoner fra Hammerfest i Nord, til Kristiansand i Sør.

Vi har tro på at involvering skaper det beste engasjementet, og involverer våre ansatte i alle utviklings- og endringsprosesser, noe vi opplever at skaper lojale medarbeidere. Vi legger vekt på et godt arbeidsmiljø, og har svært lav turnover. Hos oss er det gøy å komme på jobb.

I tillegg til dette tilbyr vi konkurransedyktige betingelser, og bransjens beste pensjons- og forsikringsordninger.

Hvorfor jobbe hos oss?

Counter Icon
Konkurransedyktige betingelser
Counter Icon
Arbeidsglede
Counter Icon
Nasjonal tilstedeværelse
Counter Icon
Bredt faglig spekter
Counter Icon
Gode pensjonsordninger
Counter Icon
Spennende kunder

Våre kontorer

Tananger, Stavanger (hovedkontor)
Jørpeland
Haugesund
Bergen  
Oslo
Kristiansand
Arendal
Hammerfest

Vi har også samarbeidspartnerne rundt om i landet, som ligger under dinHMS gruppen.

Medco dinHMS har en sterk posisjon som leverandør av landsdekkende bedriftshelsetjeneste.

Ansatte Tananger, kai Stavanger, ved olljemuseet


Hos oss får man utvikle seg innenfor det fagområdet man har interesse for, og alle våre drøyt 80 ansatte er med i sitt interessefelts faggruppe som strekker seg på tvers av våre lokasjoner fra Hammerfest i Nord til Kristiansand i Sør.

"Våre kunder opplever at vi har kunnskap, service, engasjement, teknologi og vilje til å dele. Vårt hovedfokus er forebyggende arbeid for å redusere skader og sykefravær samt fremme trivsel på arbeidsplassen.

Medco dinHMS har unik kompetanse med mange praktiske verktøy og nettbaserte løsninger som forenkler og effektiviserer ditt målrettede HMS-arbeid."

Pål Lillebø, CEO Medco dinHMS

Ledige stillinger