Behandling testing og smittevern

Vi kan hjelpe til med:

 • Antigen hurtigtest Covid-19, med svar via Helsenorge
 • Antigen hurtigtest Covid-19, med svar på 15 minutt
 • PCR gullstandard for innsending til Haukeland eller
  Fürst Laboratorium (1-2 dager)
 • Antistoff test
 • Alle typer attest for dokumentasjon av negativt resultat

Trenger du hjelp med smittevern?

Våre bedriftsleger er erfarne leger innen smittevern.

Kontakt oss

De ulike formene for korona testing

Antigen hurtigtester:

Trenger du rask tilgang på Coronatesting og hurtig prøveanalyse? Enten du trenger effektivt utbruddshåndtering, smitteidentifisering eller prøvesvar for reisende er antigen hurtigtester det beste alternativet for deg. Ved bruk av antigen hurtigtester kan resultatet leses direkte på stedet innen 15 – 20 min. Du får derfor raskt tilbakemelding på resultat av positiv eller negativ coronatest og resultatet blir etterfølgende tilgjengelig via helsenorge.

PCR Gullstandard for innsending til HUS eller Fürst Laboratorier:

Hos oss får du tilgang på PCR gullstandard gjennom HUS og Fürst Laboratorier som leverer pålitelige svar. Ved bruk av tradisjonelle laboratorier tilbyr vi deg gullstandarden for Coronatester slik at du trygt kan utføre vanlig bedriftsaktiviteter. Metoden identifiserer små mengder av viruset og er derfor klassifisert som meget sensitivt. Basert på sensitivitetsnivå vil derfor metoden være egent for både ansatte med og uten synlige symptomer.

Ved hjelp av våre hurtigtester og ansatte som rykker ut i bedriftene har vi identifisert flere positive COVID-19 tilfeller som har hjulpet bedrifter sette ansatte i isolasjon i stedet for å spre smitte på arbeidsplassen.

Som din bedriftshelsetjeneste hjelper vi deg med COVID-19 testing, utbruddshåndtering og med å følge COVID-19 retningslinjer. Vi tilbyr koronatesting på alle våre kontorer. En av de viktigeste tiltakene er å være proaktiv og forebygge mot smitte før eventuelle smitteutbrudd tar sted.

Testing og smittevern

Hva vi kan tilby

 • Kartlegging av arbeidsmiljø
 • Tilpasset kartlegging
 • Tiltak og oppfølging
 • Arbeidsmedisin og legetjeneste
 • Kurs
 • Tilgjengelig fagpersonell
 • Rask time
 • Gode tekniske løsninger

Kontakt oss i dag

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Ikon av person
Ikon av koffert
Ikon av konvolutt
Ikon av telefon
Er din bedrift eksisterende kunde?
Ikon av binders
Ikon av lokasjonspil
Ikon av snakkeboble
Eller
Ikon av telefon
02022
Takk, skjemaet ditt er sendt inn!
Det skjedde en feil!
Simple Service Icon

Engasjert

Svært mange av våre ansatte har arbeidet i selskapet i en årrekke. De er ekstremt engasjerte og dedikerte til sine kunder. Alle kunder av Medco dinHMS får en fast HMS-rådgiver som blir kjent med selskapet.
Simple Service Icon

Faglig

Dette gjør de ved å være kontinuerlig faglig oppdatert i tillegg til sin utdannelse så har alle våre ansatte Stami sin videreutdanning for BHT personell.
Simple Service Icon

Målrettet

Våre ansatte jobber målrettet for at du som kunde skal få bistand fra oss til å nå dine mål. Det være å holde sykefraværet lavt, godt HMS arbeid, eller å få smilefjes fra Mattilsynet. Vi hjelper deg.
Simple Service Icon

Pålitelig

Sist men ikke minst er vi pålitelige. Man kan stole på oss. Våre ansatte er punktlige, bistår på en profesjonell måte, og følger opp som avtalt. Til avtalt pris.