Om oss

Medco dinHMS Bergen (tidligere Arsana) er Bergens største bedriftshelsetjeneste og en del av Norges største norskeide og -ledede bedriftshelsetjeneste med kontorer i hele Norge.

Sammen skaper vi arbeidsglede.

Vi holder til midt i Bergen sentrum hvor vi koordinerer alle henvendelser fra deg som kunde. Her finner du vårt  kontor hvor vi tilbyr bedriftshelsetjeneste, vår helseavdeling og våre HMS-rådgivere. Vi er fleksible, og kan utføre de fleste HMS-tjenester enten ute hos kunde, på vårt kontor eller digitalt.

Vi har høy kompetanse, og et godt tverrfaglig miljø slik at vi kan hjelpe deg og din organisasjon med å nå dine mål innen HMS arbeidet. Staben består av 20 spesialister innen HMS, som dekker alle områder innen forebygging. Vi har i tillegg høyt servicenivå med kort responstid, og har kunder fra alle bransjer. Vi har alle godkjenning som er påkrevd av Arbeidstilsynet, og som tilbyder av bedriftshelsetjenester.

HMS-Rådgivning
Menneske - ledelse - system

Trenger du en god HMS-rådgiver og samarbeidspartner som bistår deg som leder, verneombud og medarbeidere i arbeidsrelaterte spørsmål og kompetanseheving innenfor HMS arbeidet?

"Våre kunder opplever at vi har nærhet, kort responstid, engasjement og sterkt ønske om å dele vår kunnskap. Vårt hovedfokus er forebyggende arbeid for å redusere skader og sykefravær samt fremme trivsel på arbeidsplassen. Medco dinHMS Bergen har bred kompetanse med mange gode metoder, HMS-verktøy og nettbaserte løsninger som forenkler og effektiviserer ditt målrettede HMS-arbeid".

Are Martin Kongestøl, salgsdirektør og daglig leder
Medco dinHMS Bergen

Bergen reisemedisin

Som medlem hos Medco dinHMS Bergen får man tilgang til Bergen Reisemedisin slik at du kan sikre dine ansatte trygge reiser ved hjelp av reiseråd og vaksiner.

Les mer >>

Logo Bergen reisemedisin
Bilde av lokale

Lokasjon

Her holder vi til:
Strandgaten 14, 5013 Bergen

Direktenummer: 55 55 05 80
E-post: bergen@medco-dinhms.no

Åpningstider:
Mandag-fredag: 08.00 - 15.30

Velkommen!

Kontakt oss

Våre ansatte i Bergen

Signe Holst-Larsen

Yrkeshygieniker og HMS-rådgiver
Bistår med kartlegging og risikovurdering av fysiske , kjemiske og biologiske farer. Utfører målinger ved behov. Kan gi råd om arbeidsmetode, arbeidslokale, verneinnretninger og verneutstyr.

Varasha J William

Bedriftslege
LIS3 i arbeidsmedisin. BSc Molekylærbiologi. Klinisk erfaring fra nevrologi og ortopedi. Autorisert sjømannslege og petroleumslege.

Gro Altenau

Bedriftsoverlege
Spesialist i arbeidsmedisin. Mange års erfaring som bedriftslege. Autorisert sjømannslege, petroleumslege og godkjent dykkerlege.

Terese Andersen

Bedriftssykepleier
Spesielt ansvar for oppfølging av helseundersøkelser. Godkjent instruktør for førstehjelp- og hjertestarterkurs. Helse, reisemedisin/vaksinering. STAMI grunnkurs for helsepersonell.

Ida Piltingsrud Grevstad

Bedriftssykepleier
Hms-rådgivning og helsearbeid som målrettede helsekontroller. Førstehjelpsinstruktør.

Kristin Espelid

Bedriftssykepleier og leder Reisemedisin Bergen
Leder for Medco dinHMS Bergen sin reisemedisinske avdeling; Bergen Reisemedisin. Reisevaksinasjon og konsultasjoner.

Morten Falck Skår

HMS rådgiver
HMS-rådgiver med hovedvekt på systematisk HMS arbeid. Bistår med risikokartlegginger, vernerunder, AMU, HMS-rådgivning, nærvær- og sykefraværsarbeid, HMS kurs, godkjent instruktør for førstehjelpskurs.

Martin Hole

HMS-rådgiver og Yrkeshygieniker
Bistår med kartlegging og risikovurdering av fysiske, kjemiske og biologiske farer. Utfører målinger ved behov. Kan gi råd om arbeidsmetode, arbeidslokale, verneinnretninger og verneutstyr.

Britt Lilleheil Fossdal

HMS-rådgiver og bedriftssykepleier
Spesielt ansvar for oppfølging av helseundersøkelser og HMS-arbeid. Nærvær- og sykefraværsarbeid. Veiledning, kriseberedskap og krisehåndtering.

Marit Østhus

HMS-rådgiver og fysioterapeut
Bistår blant annet med arbeidsplassvurderinger, ergonomiske kartlegginger og risikovurderinger. Har lang erfaring fra sykefraværsarbeid

Vibeke Blomvågnes

HMS-rådgiver/Salgsansvarlig
HMS-rådgiver og kontaktperson for en rekke bedrifter. Salgsansvarlig. Utformer tilbud og kontrakter. Særlig fokus på helsefremmende arbeid. Kursansvarlig.

Christine Marie Kroge

Kontormedarbeider
Fakturering og administrative oppgaver.

Nina Vyvial

Legesekretær og HMS-koordinator
Resepsjon, legesekretær, HMS-koordinator.

Are Martin Kongestøl

Salgsdirektør og daglig leder Medco dinHMS Bergen
Nasjonal salgsansvarlig. Ledererfaring. Anbuds- og kundeansvar. Leder for vår supre gjeng i Bergen.

Turid Skurtveit

Seniorrådgiver
Rådgivning, veiledning og coaching. Sertifisert faktaundersøker (mobbe/trakasseringssaker). Konflikthåndtering. Kriseberedskap, krisehåndtering og emosjonell debrifing. Nærvær- og sykefraværsarbeid.

Trond Kvaleid

Seniorrådgiver
Rådgivning , veiledning, coaching. Personal og lederutvikling, konflikthåndtering. Sertifisert faktaundersøker (mobbe/trakasseringssaker).

KontaktINFORMASJON

Her kan du komme
i kontakt med oss 😊

Ikon av person
Ikon av koffert
Ikon av konvolutt
Ikon av telefon
Er din bedrift eksisterende kunde?
Ikon av binders
Ikon av lokasjonspil
Ikon av snakkeboble
Eller
Ikon av telefon
02022
Takk, skjemaet ditt er sendt inn!
Det skjedde en feil!

Lokale kurs hos oss

Vi kan hjelpe deg med alt innen BHT

Våre tjenester