Våre faglige samarbeidspartnere:

Medco dinHMS har inngått et samarbeid med noen av de mest anerkjente fagmiljøene i Norge (dinHMS gruppen), og er dermed en totalleverandør innen HMS. Vi leder deg gjennom dine prosesser med vår kompetanse og kunnskap. Ledelse og HMS kan være utfordrende for de fleste, enten du selv må ta steget,
eller har erfaring fra tidligere med å utvikle gode HMS-rutiner.

dinHMS Gruppen har kontorer over store deler av Norge. Vi har i tillegg samarbeid med flere andre leverandører av bedriftshelsetjenester rundt om i landet, for å kunne tilby våre kunder en komplett, landsdekkende bedriftshelsetjeneste.

Se kart under, her ser du lokasjoner til dinHMS gruppen og våre
samarbeidspartnere.

Blanchard Norway AS

Blanchard er i dag global partner for The Ken Blanchard Companies, og tilbyr de fleste av programmene til Blanchard på norsk og engelsk. Lederutviklingsprogrammene til Blanchard finnes på over 30 språk slik at man kan trene organisasjoner med lokasjoner over hele verden.
Les mer om Blanchard her »

Blanchard Norway ledelsestrening

Utvikling.org

Utvikling.org har i nærmere 20 år samlet Norges beste formidlere innen HMS og ledelse. Få i Norge har hatt flere deltakere gjennom åpne HMS-kurs enn utvikling.org de siste 10 årene. HMS-opplæring for ledere, og annen
lederutvikling er en del av deres tjenestespekter.
Les mer om utvikling.org her >>

HMS kurs

Kuba hms og kvalitetssystemer

Sponsor

Vi feirer året 2022, som er året vi ble et konsern, med nytt fellesnummer:
02022

Det er "frivillighetens år" i år, noe vi feirer med å sponse RS redningstjeneste.

Frivillighetens år, RS redningstjenesteRS redningstjeneste sponsor


Vi er dermed en stolt sponsor til RS. Redningsselskapet er en frivillig, humanitær medlemsorganisasjon. De jobber for å gjøre det tryggere å ferdes på og ved sjøen.

Om Redningsselskapet
Når det stormer som verst. Når noen er i nød. Når det står om sekunder. Da legger våre redningskvinner og redningsmenn ut på havet med ett mål for øyet: Å redde liv.

Å redde liv er kjernen i alt vi i Redningsselskapet gjør. Det har det vært helt siden de to første redningsskøytene ble sjøsatt i 1893.

Ingen skal drukne. 130 år senere er vi stolte over å ha reddet over 6400 liv, og over at vi hvert år lærer 30 000 barn og unge sjøvett. Men vi er ikke i mål. Årlig drukner over 100 mennesker i Norge. På verdensbasis drukner i underkant av 400 000 mennesker hvert år.

Vårt formål: Redde liv: Vi er til for å forhindre at liv går tapt på sjøen

Forebygge: Vi er til for å gjøre sjøvett til allemannseie

Berge verdier:  Vi er til for å berge og verne verdier på og ved sjøen

Visjonen vår er at ingen skal drukne.  Derfor jobber vi hver dag for å bedre sikkerheten til sjøs.

Les mer >>

RS redningstjeneste, vi er sponsor

Noen av våre største kunder:

DHL logoNordic choice hotels logoDHL logoHalliburton logoForsvarsbygg logo kundeBaker hughes logo kundeByggmester bob logo kundeMattilsynet logo kundeBouvet logo kundeSandneshallen logo kundeAsco logo Medco dinHMS kundeKvitsøy kommune logo, Medco dinHMS kundeTotal energy logo kundeSmart hotel logo, Medco dinHMS kundeSwire logo, Medco dinHMS kundeUmoe restaurants logo, Medco dinHMS kundeSar logo, Medco dinHMS kundeNord ren logo, Medco dinHMS kundeJula logo, Medco dinHMS kundeDøgnvill logo, Medco dinHMS kundeNorsea group logo, Medco dinHMS kundeScandic hotell logo, Medco dinHMS kundeSaipem logo, Medco dinHMS kundeRenaa logo, Medco dinHMS kundeIKM logo, Medco dinHMS kundeRennesøy trafikk logo, Medco dinHMS kundeRandaberg industrier logo, Medco dinHMS kunde