Framtidsfredag, 90 ulike foredrag om dagsaktuelle temaer. Medco dinHMS deltar under temaet "Hjernhelse - gjerne helse!"

Jobb kan være god medisin!
Tema; Hjernhelse - Gjerne helse!

Hilde Saur Brandtsegg, organisasjonsrådgiver i Medco dinHMS vil stå på scenen sammen med overlege Karin Wang Holmen, Linn Kristin Reinan og Kristin Oust Torske godt ledet av vert Berit Røflo.

Dette er en sesjon som starter med Karin og Linn Kristin som forteller om IPS, et spennende behandlingsopplegg som hjelper enkeltpersoner inn i arbeidslivet uavhengig av plager og begrensninger. Her er fine suksesshistorier som viser hva vi kan få til med en god jobbmatch utfra forutsetninger, og hva jobben kan gjøre for helsa vår.

Hilde vil rette blikket mot arbeidslivet og hvordan vi kan jobbe med utvikling av arbeidsmiljø med raushet og kompetanse til å møte dagens og framtidige behov. Vi vet at psykiske plager er økende, særlig i den yngste delen av befolkningen, og utgjør en stadig større del av sykefraværet.  Det handler også om meg og deg! Hvilket arbeidsliv vil vi skape? Jobb er viktig for oss som enkeltpersoner -  meningsfylt, utviklende og sikrer oss tilhørighet.

Arbeidsmiljø blir virksomhetenes konkurransekraft framover, i kamp om å beholde og rekruttere kompetanse. Hvordan tar vi dette på alvor som leder og medarbeidere.
Dette er et sesjon som passer både ledere, HR og medarbeidere med interesse for å kunne bidra til utvikling.

Hvor: Green room, InnoCamp, Steinkjer
Når: 21. juni 2024 kl 15:00-15:40

Relaterte artikler