Medco dinHMS snakker om framtidens ledertrening på Framtidsfredag 23. juni i Steinkjer

Utforsk Fremtidens Ledertrening: En Spennende Reise i Lederutvikling

Tid: 11:00 – 11:45
Sted: Formannskapssalen, Steinkjer Rådhus
Hvem: Pål Lillebø, konsernsjef, Medco din HMS Bedriftshelsetjeneste – Rune Haugen, seriegründer og senior konsulent Medco din HMS. Begge er også sertifisert instruktør i Blanchard Norway.

Bli med på et engasjerende og nyskapende arrangement i samarbeid mellom Medco dinHMS og Blanchard Norway, en del av Ken Blanchard Companies – et av verdens ledende selskaper innen ledertrening. Sammen presenterer vi en banebrytende tilnærming til Situasjonsbestemt Ledelse!

Vi er stolte over å samarbeide med FIDL, tidligere kjent som Strawberry Academy – Petter Stordalens ambisiøse prosjekt innen spillbasert e-læring. Vår spennende løsning lar deg utforske og mestre Situasjonsbestemt Ledelse gjennom en engasjerende, spillbasert plattform.

Og som om det ikke var nok – vi introduserer en revolusjonerende chatbot som blir din personlige veileder i ledelsesutfordringer! Denne smarte assistenten er alltid klar til å svare på spørsmål og gi råd om situasjonsbestemt ledelse, akkurat når du trenger det mest.

Gjør deg klar for en inspirerende opplevelse som vil forvandle måten du tenker og utøver ledelse på!

Pål Lillebø er konsernsjef i Medco dinHMS Bedriftshelsetjeneste og er også partner og sertifisert instruktør i Blanchard Norway. Han har drevet med ledelse og lederutvikling i en årrekke og er Siviløkonom innen økonomistyring og ledelse fra Norges Handelshøyskole.

Rune Haugen er seriegründer og ha jobbet med ED-tech og ledertrening de siste 15 årene. Han er senior konsulent i Medco dinHMS og sertifisert instruktør i Blanchard Norway. Hans bakgrunn er som markedsøkonom fra BI. For 10 år siden skrev han boka Helsefremmende Lederskap (Gyldendal)  hvor bl.a. Reitans filosofi for helsefremmende ledelse er tema.

Under er lenke til live visning av foredraget fredag 23. juni kl 11.00.

https://vimeo.com/event/3485766

Relaterte artikler