Om oss

Vi er tidligere Agenda HMS og Brattøra BHT, nå Medco dinHMS Trøndelag, og er en del av dinHMS-gruppen,som er en landsdekkende bedriftshelsetjeneste. Medco dinHMS Trøndelag er en tverrfaglig arbeidsmiljøekspert med høy kompetanse innenfor bedriftshelsetjeneste og systematisk helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid. Vi jobber systematisk for å fremme kunnskapsbaserte kartlegginger og tilpasser unike, behovsbaserte løsninger for bedriften.

I Medco dinHMS Trøndelag arbeider 30 fagpersoner med spisskompetanse innenHMS og bedriftshelsetjeneste (BHT). Medco dinHMS Trøndelag er Trøndelags største bedriftshelsetjeneste med kontorer i Trondheim, Verdal, Steinkjer, ved Norske Skog Skogn og Namsos.

Et godt HMS-arbeid lønner seg – og vi vet hva som skal til for at din bedrift lykkes med dette. Medco dinHMS Trøndelag tilbyr et vidt spekter av tjenester knyttet til bedriftshelsetjeneste og HMS -arbeid. Våre tjenester har i hovedsak et helsefremmende fokus for et helhetlig og systematisk HMS-arbeid.  Vi bidrar med en kunnskapsbasert faglig tilnærming og søker å være et bindeledd mellom kunnskap fra forskning og et praktisk orientert arbeidsliv i hverdagen.

Namsos

Hvem er vi?

Medco dinHMS Trøndelag jobber fram helhetlige løsninger, ofte tverrfaglig fundert dadet gir best resultat på lang sikt. Vårt team er i stadig utvikling og arbeidersystematisk for å tilby de aller beste tjenestene for din bedrift. Vi har langog bred erfaring, kombinert med relevante og forskningsbaserte metoder som kanbidra til din bedrifts videreutvikling og vekst.

Kontakt oss

Våre ansatte

Julia Solum Øren

Bedriftsfysioterapeut/HMS-rådgiver

Liv Nesjan Tranaas

Bedriftssykepleier/HMS-rådgiver

Siv-Renate Karlsen

Bedriftssykepleier/HMS-rådgiver

KontaktINFORMASJON

Her kan du komme
i kontakt med oss 😊

Ikon av lokasjonspil
Namsos Medisinske Senter, Robrygga, Canninggata 4, 7800 Namsos
Ikon av person
Ikon av koffert
Ikon av konvolutt
Ikon av telefon
Er din bedrift eksisterende kunde?
Ikon av binders
Ikon av lokasjonspil
Ikon av snakkeboble
Eller
Ikon av telefon
02022
Takk, skjemaet ditt er sendt inn!
Det skjedde en feil!

Lokale kurs hos oss

Vi kan hjelpe deg med alt innen BHT

Våre tjenester