Tryggere arbeidsplassergjennom godt HMS-arbeid
"Hygiene på arbeidsplassen har aldri vært viktigere. Her lærer du nødvendige tiltak og prosedyrer for å unngå sykdom og matforgiftning på arbeidsplassen."
Cahtrine Hebnes, Leder HMS-rådgivning og kvalitet
Praktiske eksempler fra din hverdag
«Kurset gir deg en komplett oversikt og praktiske eksempler på hvordan en driver med trygg håndtering av mat».
Ingrid Rommetveit, HMS-rådgiver
For å kunne etablere gode prosedyrer og rutiner for å sikre trygg mat er det nødvendig at kjøkkenpersonale og ledere får en praktisk tilnærming til fremgangsmåten. Dette er hensikten med kurset.
Alt fra «facility services», kantine, sentralkjøkken, kjøkken, restaurant, ansatte ved kjøkken på hotell og kjøkkensjefer, matfaglige ledere og ledere.
Forhåndskunnskaper om IK-mat med grunnforutsetningene er en fordel, men ikke et krav.
Kontakt oss
Etter forespørsel
Oppmøte og delaktighet kvalifiserer til kursbevis
Påmelding gjøres her. Du booker kurset online for inntil tre deltakere, og vil motta bekreftelse på epost. Vi tar forbehold om endringer av dato.
Påmelding er bindende. Det tas forbehold om minimum ti påmeldte kursdeltakere ved åpne kurs. Vi fakturerer kursavgift med forfall en uke før avholdt kurs.
Vennligst kontakt oss på post@medco-dinhms.no eller 02022 for å høre om ventelisteplass.