Kursdato
25/5/50 0:00
Varighet
Etter avtale
Pris
Etter avtale
Språk
Norsk
Format

Om kurset

Tryggere arbeidsplassergjennom godt HMS-arbeid
"Hygiene på arbeidsplassen har aldri vært viktigere. Her lærer du nødvendige tiltak og prosedyrer for å unngå sykdom og matforgiftning på arbeidsplassen."
Cahtrine Hebnes, Leder HMS-rådgivning og kvalitet


DU LÆRER:

  • Oppbygning av et internkontrollsystem
  • Mattilsynets eventuelle sanksjoner, arbeidsmetoder og formål
  • Rutiner ved sykefravær hos personalet
  • Smitteveier og smittekilder for matfarlige smittestoff
  • Gjennomgang av grunnforutsetninger/kritiske punkter
  • Avvikshåndtering i egen bedrift
  • Dokumentasjonskrav, drift og rutiner
  • Gjeldende regelverk og lovkrav
  • PRAKTISKE EKSEMPLER FRA DIN HVERDAG
Praktiske eksempler fra din hverdag
«Kurset gir deg en komplett oversikt og praktiske eksempler på hvordan en driver med trygg håndtering av mat».
Ingrid Rommetveit, HMS-rådgiver

Målsetning:

For å kunne etablere gode prosedyrer og rutiner for å sikre trygg mat er det nødvendig at kjøkkenpersonale og ledere får en praktisk tilnærming til fremgangsmåten. Dette er hensikten med kurset.

Målgruppe:

Alt fra «facility services», kantine, sentralkjøkken, kjøkken, restaurant, ansatte ved kjøkken på hotell og kjøkkensjefer, matfaglige ledere og ledere.

Forhåndskunnskaper om IK-mat med grunnforutsetningene er en fordel, men ikke et krav.

Sted:

Kontakt oss

Tidspunkt:

Etter forespørsel

Kursbevis:

Oppmøte og delaktighet kvalifiserer til kursbevis

Påmelding:

Påmelding gjøres her. Du booker kurset online for inntil tre deltakere, og vil motta bekreftelse på epost. Vi tar forbehold om endringer av dato.

Påmelding er bindende. Det tas forbehold om minimum ti påmeldte kursdeltakere ved åpne kurs. Vi fakturerer kursavgift med forfall en uke før avholdt kurs.

Hva vi går gjennom

  • Dokumentasjonskrav, drift og rutiner
  • Mattilsynets arbeidsmetoder, formål og eventuelle sanksjoner
  • Rutiner ved sykdom hos ansatte
  • Smitteveier og smittekilder for matfarlige smittestoffer
  • Innføring og orientering om den nye hygienepakken
  • Gjennomgang av grunnforutsetninger/kritiske punkter
  • Avvikshåndtering i egen virksomhet
  • Forslag til sjekklister, skjema og verktøy for videre internt arbeid blir utdelt. Gruppeoppgaver, diskusjon og forelesning er sentralt i selve gjennomførelsen av kurset.

Kursholdere

Meld deg på

Meld deg på her

Form User Icon
Form User Icon
Form User Icon
Form Email Icon
Form Phone Number
Form Phone Number
Ikon av lokasjonspil
Form User Icon
Form User Icon
Ikon av snakkeboble
Eller
Phone Call
02022
Takk, du er nå påmeldt!
Det skjedde en feil!

Kurset er fullt

Vennligst ta kontakt med oss.