Regjeringen strammer inn på reglene for bilpleiebransjen

Den 14. Februar kom det nytt regelverk som krever at de som driver med bilpleie ogde som driver med hjulskift, skal godkjennes. Det er Arbeidstilsynet man søker om godkjenning til. Fristen for å bli godkjent er 1. juli. Ett av kravene er at man ertilknyttet en godkjent bedriftshelsetjeneste. Se forskriften:

https://lovdata.no/dokument/LTI/forskrift/2022-02-11-206

Vi kan bistå dere med denne godkjenningen og også være deres bedriftshelsetjeneste. Vi har lang erfaring med deres bransje etter å ha vært BHT-leverandør for Bilbransjeforeningen i Bergen i flere tiår og er også bedriftshelsetjenesten til
Bertel O. Steen og Snapdrive i hele Norge, samt en rekke andre bilverksteder, lakkeringsverksteder, bilpleiesentre og dekkhotell lokalt. Vi har kontor i Stavanger, Bergen, Oslo, Kristiansand, Mandal, Arendal, Haugesund, Jørpeland, Hammerfest og samarbeidspartnere i resten av landet.

Det som kjennetegner oss er lokale, faste kontaktpersoner, god legedekning slik at man kan gjennomføre lovpålagte helsekontroller når det passer dere best, og fornuftige priser.

Ta kontakt for mer informasjon eller et tilbud på hva vi kan gjøre for deres bedrift.

Ring oss på 02022

Relaterte artikler