Kursdato
15/12/24 9:00
Varighet
2-3 timer + elæring
Pris
14900
Språk
Norsk
Format

Om kurset

Vi starter med gjennomføring av et møte hvor vi går gjennom hva AMU er og hvordan man etablerer AMU samt foretar valg av medlemmer (og hvem som skal sitte i AMU), går gjennom vårt digitale system hvor vi utformer mal til agenda, innkallinger, referat og går gjennom hvordan man bruker verktøyet for dette med mulighet for gjennomføring av digitale møter med direkte innkalling i Teams.

Det er selvsagt uansett innkalling på mail til fysiske møter, da systemet er integrert med Outlook kalender. Valg av saker samt referat utarbeides og sendes ut fra samme verktøy. Verktøyet har også mulighet for digital signering for alle AMU-medlemmer.

På denne måten får man alt det praktiske rundt gjennomføring av AMU-møter riktig fra starten av. Og ikke minst man kan planlegge første års AMU-møter effektivt og greit helt fra starten. Arbeidsmiljøutvalg – Bård styreportal - Få full oversikt over styrearbeidet (brd.no)


Vi vil også bruke første AMU-møte til en grundig opplæring og gjennomgang av hva AMU er og hvordan AMU-møter bør gjennomføres.

I tillegg vil vi informere om vårt spillbaserte HMS Grunnkurs "AMU spesial" Nettkurs fra FIDL som alle deltakerne i AMU får spesialpris på (kun 1990 pr deltaker) og som sammen med opplæringen i møtet over, dekker den lovpålagte opplæringen for AMU-medlemmer.

 

Praktisk info:

·      Nettkurs og hjemmeoppgave sendes ut 1 til 2 uker før AMU-møte

·      Opplæringen face to face gjennomføres i første AMU-møte (kan også gjøres på Teams)

·      Ta kontakt for å avtale når vi skal ha et møte for å hjelpe deres bedrift med å etablere et godt AMU

HMS-rådgiverne i Medco dinHMS sitter i flere hundre AMU og vet hvordan et AMU skal settes opp for å fungere best mulig.

Hva vi går gjennom

  • Møte for å forklare hva AMU er og bistå med organisering av valg av medlemmer
  • Opplæring i første AMU-møte, deltakelse i AMU-møte nr 2.
  • Rabattert tilgang til spillbasert og fantastisk spesialtilpasset elæring som sammen med det over, dekker lovpålagt opplæring for AMU-medlemmer
  • Tilgang til et system for organisering av tidspunkt og saker i AMU-møtene samt innkalling til fysiske eller digitale møter og digital signatur av referat
  • I tillegg vil vår HMS-rådgiver sitte i AMU for dere dersom dere bruker oss som BHT og dette kan vi også gjøre for timepris dersom dere ikke bruker oss som BHT

Kursholdere

Lokal HMS rådgiver i din by
Lokal HMS rådgiver i din by
Bedriftssykepleier/fysioterapeut eller HMS rådgiver
Meld deg på

Meld deg på her

Form User Icon
Form User Icon
Form User Icon
Form Email Icon
Form Phone Number
Form Phone Number
Ikon av lokasjonspil
Form User Icon
Form User Icon
Ikon av snakkeboble
Eller
Phone Call
02022
Takk, du er nå påmeldt!
Det skjedde en feil!

Kurset er fullt

Vennligst ta kontakt med oss.